VRASENE: Weldra lancering van nieuwbouwproject bestaande uit zes woningen

Vind de woning of het appartement dat bij u past

Thuiskomen doe je met .be build: jouw vastgoedmakelaar in Beveren

.be build is een immokantoor in Beveren-Waas waar jij en je comfort centraal staan. Een persoonlijke aanpak, passie en eerlijkheid behoren tot de kern van wie we zijn. En daar is onze kwalitatieve dienstverlening het onlosmakelijke gevolg van. Als Beverens immo is .be build jouw punt voor vastgoed. Met ons veelzijdige team kunnen wij je helpen aan de woning die jij zoekt. Ons immokantoor in Beveren-Waas weet wat er speelt op de huizenmarkt. Dus stap gerust eens binnen bij ons en maak kennis met dé vastgoedmakelaar in Beveren.

Immo Beveren-Waas helpt je op weg naar je ideale woonruimte

Een nieuw huis uitkiezen is een belangrijke beslissing. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of je gaat huren of kopen. Zowel voor een huur- als koopwoning ben je bij ons op het goede adres. Als vastgoedmakelaar in Beveren bedienen wij zowel huurders als kopers. Maar ook als je jouw huis wilt te huur of te koop wilt aanbieden, vind je bij ons een luisterend oor en een professionele aanpak. Wij zoeken voor jou je ideale koop- of huurhuis of de juiste koper of huurder voor jouw vastgoed.

.vr build: de vastgoedmakelaar in Beveren voor alle nieuwbouw

Wil je in plaats van huren of kopen gaan bouwen? Dan zorgt onze immo in Beveren-Waas ook graag voor jouw toekomst. Zeker wanneer bouwen nieuw voor jou is, heb je vast veel vragen. Daarbij is het bij een bouwhuis altijd belangrijk om bij iedere stap een weloverwogen keuze te maken. Dankzij onze zusteronderneming .vr build - onze vaste partner voor nieuwbouw - begeleiden wij je als vastgoedmakelaar in Beveren bij het bouwen van je huis. Dit doen wij van het begin tot het einde. Wil je bijvoorbeeld een winddichte woning waarbij je zelf kiest hoe deze wordt afgewerkt? Of heb je liever een volledig voltooid project? Samen bekijken we de brede waaier aan mogelijkheden.

Maak een afspraak met Beverens immo

Zoals je ziet, staat .be build je op alle fronten bij. Zoek je dus een veelzijdige en betrokken vastgoedmakelaar in Beveren? Kom dan langs bij ons immokantoor. Wil je een huis of appartement huren, kopen of bouwen? Maak dan een afspraak met Beverens immo. Bel naar +32 (0)3 775 58 00 of stuur een e-mail naar info@bebuild.be en we zien elkaar snel!

Anderen bekeken ook:

Appartement te koop Stekene | Huis te koop Temse | Appartement te huur Stekene


.vr build en .dm build, jouw projectontwikkelaars

Wil je in plaats van huren of kopen gaan bouwen?
Dan zorgen .vr build en .dm build ook graag voor jouw toekomst.
Wil je bijvoorbeeld een winddichte woning waarbij je zelf kiest hoe deze wordt afgewerkt? Of heb je liever een volledig voltooid project?
Samen bekijken we de brede waaier aan mogelijkheden.

Ontdek onze nieuwbouw

Een woning of plan bekijken?
Een persoonlijke afspraak maken?