Hoogwaardig afgewerkt nieuwbouw appartement

Ref 3661
Kerkplein , 9120 MELSELE € 750 /maand
Bouwjaar 2021

Meer eigenschappen

Type Gesloten
Orientatie achtergevel Oost
Staat Nieuwbouw
Elektriciteitskeuring Nog niet aangevraagd
Verwarming Vloerverwarming
Dak Plat dak
Ramen Alu
Beglazing Dubbel

Dit modern nieuwbouw appartement, met hoogwaardige afwerking, is gelegen op de eerste verdieping op het Kerkplein van Melsele. U beschikt over een zonnig terras met uniek uitzicht.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de enorm lichtrijke leefruimte met prachtig uitzicht en toegang tot het west gericht terras. Aansluitend is er de eetkamer en ingerichte keuken. Deze nieuwe keuken is volledig greeploos en voorzien van alle nodige toestellen. Aanpalend is er een bergruimte. Op de nachthal bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één kleinere kamer met zicht op de Onze-Lieve-Vrouwkerk. De badkamer is uitgerust met een ruime douche, lavabomeubel met spiegelkast en een toilet.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, nieuwbouw, hoogwaardige afwerking, moderne verlichtingsarmaturen voorzien, volledig geschilderd, voldoende parkeergelegenheid, geen algemene kosten, E-peil in opmaak en het appartement is vrij vanaf heden.
Interesse? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren, stuur een mail naar verhuur@bebuild.be.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)