Verkoop of verhuur zorgeloos jouw pand!

Je gaat uw pand verkopen of verhuren? Dan komt daar een berg administratie bij kijken. Dankzij .be build ben je verzekerd van gefundeerd advies en een verantwoorde verkoop of verhuur. Ook kunnen wij het beheer van uw vastgoed op ons nemen. U blijft steeds op de hoogte en u heeft geen zorgen, wel rendement! En dat zonder een hoop onnodige stress en tijdnood.

Als vastgoedkantoor vinden we het dan ook belangrijk u met raad en daad bij te staan. Laat ons vrijblijvend bij u langskomen. Dan bepalen we samen een correcte verkoop- of huurprijs op basis van .be build's nauwkeurige waardebepaling.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie. Uw gegevens zijn beschermd en dienen enkel voor ons intern bestand.


Onze werkwijze

Dankzij advies en jarenlange expertise in vastgoed ben je bij .be build zeker van een stabiele vertrouwensrelatie. Jouw woonproject? Dat verdient de beste indruk.  

Daarom komen we langs om jouw eigendom uitgebreid te fotograferen. Alle afspraken in verband met de bezichtiging van jouw pand leggen we vast in overleg met jou. Zo ben je te allen tijde op de hoogte wanneer we je woning samen met de klant bezoeken.

Om tijdverlies te besparen, richt .be build zich alleen op serieuze kandidaten. Daarom nodigen we elke potentiële koper of huurder uit op gesprek alvorens we je woning bezoeken. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van hun behoeften en financiële situatie.

.bebuild verstrekt te allen tijde advies en steunt je ten volle in de onderhandelingen. Zo helpen we je bij de volledige verkoop van jouw pand en dat aan de hoogst haalbare prijs. Om een complete dienstverlening te verzorgen, geven we je een volledig afgewerkt verhuurdossier: we registreren de huurcontracten en maken de plaatsbeschrijving op. Indien nodig vragen we alle documenten aan bij de bevoegde instanties: van stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale legger, bodemattest, as-builtattest, EPC-attest tot elektriciteitskeuring. 

Kortom: samenwerken met .be build staat gelijk aan een maximale zekerheid: onze verkoopovereenkomst behoedt je voor nalatigheid. We garanderen je een correcte service volgens de regels van de deontologie!

““Wij hebben ons droomhuis meermaals gaan bezichtigen met .be build vooraleer wij de definitieve beslissing hebben genomen. We wilden dit pand aankopen en een goed bod hierop doen. Stapsgewijs werden we door .be build begeleid in het complete aankoopproces. Bovendien kregen we veel informatie betreffende alle premies waarvoor we in aanmerking komen voor de renovatiewerken. Door de kosteloze en correcte waardebepaling van dit vastgoedkantoor was ons huis in 1 - 2 - 3 verkocht!” ”

Dhr. & Mevr. Buys-Vertez, Haasdonk
Uw woning verkopen of verhuren?
Aan verantwoorde prijs en met maximale zekerheid?