Verkoop of verhuur zorgeloos je woning

Je gaat een woning verkopen of verhuren? Dan komt daar een berg administratie - vergezeld van een heleboel formaliteiten - bij kijken. Dankzij .be build ben je verzekerd van gefundeerd advies en een verantwoorde verkoop. En dat zonder een hoop onnodige stress en tijdnood.

Als vastgoedkantoor vinden we het dan ook belangrijk je met raad en daad bij te staan. Laat ons vrijblijvend bij je langskomen. Dan bepalen we samen een correcte verkoop- of huurprijs op basis van .be build's nauwkeurige waardebepaling.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie »
Jouw gegevens zijn beschermd en dienen enkel voor ons intern bestand.

 

.be build zorgt er voor dat je gezien wordt

.be build zet jouw pand op verschillende manieren in de kijker:

We adverteren in diverse weekbladen:
Het Immoblad, De Streekkrant, De Zondag en Hebbes (Oost-Vlaanderen) en laten je pand opvallen door moderne icoontjes te gebruiken als legende.

Jouw project verschijnt op de belangrijkste immowebsites:
Immoweb, Immovlan, Hebbes, Proxio en die van .be build, natuurlijk!

We afficheren het pand:
niet alleen in onze etalage, maar ook op jouw eigendom zelf.

Onze werkwijze

Dankzij advies en jarenlange expertise in vastgoed ben je bij .be build zeker van een stabiele vertrouwensrelatie. Jouw woonproject? Dat verdient de beste indruk.  

Daarom komen we langs om jouw eigendom uitgebreid te fotograferen. Alle afspraken in verband met de bezichtiging van jouw pand leggen we vast in overleg met jou. Zo ben je te allen tijde op de hoogte wanneer we je woning samen met de klant bezoeken.

Om tijdverlies te besparen, richt .be build zich alleen op serieuze kandidaten. Daarom nodigen we elke potentiële koper of huurder uit op gesprek alvorens we je woning bezoeken. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van hun behoeften en financiële situatie.

.bebuild verstrekt te allen tijde advies en steunt je ten volle in de onderhandelingen. Zo helpen we je bij de volledige verkoop van jouw pand en dat aan de hoogst haalbare prijs. Om een complete dienstverlening te verzorgen, geven we je een volledig afgewerkt verhuurdossier: we registreren de huurcontracten en maken de plaatsbeschrijving op. Indien nodig vragen we alle documenten aan bij de bevoegde instanties: van stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale legger, bodemattest, as-builtattest, EPC-attest tot elektriciteitskeuring. 

Kortom: samenwerken met .be build staat gelijk aan een maximale zekerheid: onze verkoopovereenkomst behoedt je voor nalatigheid. We garanderen je een correcte service volgens de regels van de deontologie!