Verkoop of verhuur zorgeloos jouw pand!

Je gaat uw pand verkopen of verhuren? Dan komt daar een berg administratie bij kijken. Dankzij .be build ben je verzekerd van gefundeerd advies en een verantwoorde verkoop of verhuur. Jouw pand wordt door .be build op verschillende manieren in de kijker geplaatst. Wij zorgen ervoor dat jouw pand zichtbaar is in verschillende krantjes waaronder “Het Immoblad”, “ Omroeper “, “huis aan huis” maar ook publiceren wij jouw pand op diverse internetsites zoals “Immoweb”, “Immo Vlan”, “zimmo”, “Realo”, “Proxio” en “Immoscoop”. Met uitzondering op de eerste drie maanden vanaf eerste publicatiedatum, wordt het pand online enkel gepubliceerd op “Immoscoop”  als vastgoedprimeur. Op onze eigen website “bebuild.be” wordt het pand uiteraard de gehele periode gepubliceerd. Als vastgoedkantoor vinden we het dan ook belangrijk u met raad en daad bij te staan. Laat ons vrijblijvend bij u langskomen. Dan bepalen we samen een correcte verkoop- of huurprijs op basis van .be build's GRATIS en nauwkeurige waardebepaling.

Contacteer ons voor meer informatie. Uw gegevens zijn beschermd en dienen enkel voor ons intern bestand.

.be build geeft jouw pand vorm!

Met enkele meubelen en decoratiemateriaal tonen wij aan hoe lege ruimtes in een pand mooi, tijdloos en aantrekkelijk kunnen zijn. Het aankleden van jouw pand door .be build is dé manier om potentiële kopers te overtuigen van jouw pand!

Doordat wij jouw pand inrichten is het voor de klanten duidelijk hoe groot een bepaalde ruimte is, het helpt de potentiële kopers de volumes in te schatten. Het is logisch dat de eerste indruk bij bemeubelde panden positiever is dan wanneer het pand leegstaat.


.be build beheert jouw vastgoed!

Ook kunnen wij het beheer van uw vastgoed op ons nemen.

Wij volgen zowel het financieel vlak (huurgelden), het administratieve beheer (vragen) en het technische beheer (eventuele problemen) op.
U blijft steeds op de hoogte en u heeft geen zorgen, wel rendement! En dat zonder een hoop onnodige stress en tijdnood.


Onze werkwijze

Dankzij advies en jarenlange expertise in vastgoed ben je bij .be build zeker van een stabiele vertrouwensrelatie. Jouw woonproject? Dat verdient de beste indruk.  

Daarom komen we langs om jouw eigendom uitgebreid te fotograferen. Alle afspraken in verband met de bezichtiging van jouw pand leggen we vast in overleg met jou. Zo ben je te allen tijde op de hoogte wanneer we je woning samen met de klant bezoeken.

Om tijdverlies te besparen, richt .be build zich alleen op serieuze kandidaten. Daarom nodigen we elke potentiële koper of huurder uit op gesprek alvorens we je woning bezoeken. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van hun behoeften en financiële situatie.

.bebuild verstrekt te allen tijde advies en steunt je ten volle in de onderhandelingen. Zo helpen we je bij de volledige verkoop van jouw pand en dat aan de hoogst haalbare prijs. Om een complete dienstverlening te verzorgen, geven we je een volledig afgewerkt verhuurdossier: we registreren de huurcontracten en maken de plaatsbeschrijving op. Indien nodig vragen we alle documenten aan bij de bevoegde instanties: van stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale legger, bodemattest, as-builtattest, EPC-attest tot elektriciteitskeuring. 

Kortom: samenwerken met .be build staat gelijk aan een maximale zekerheid: onze verkoopovereenkomst behoedt je voor nalatigheid. We garanderen je een correcte service volgens de regels van de deontologie!


Keuringen voor drinkwaterinstallaties

Laat .vr build jouw keuring voor drinkwaterinstallaties uitvoeren. Onze ervaren keurder komt bij jou ter plaatse, uiteraard aanvaard door AquaFlanders

De keuring van jouw binneninstallatie is verplicht vóór de eerste ingebruikname en bij belangrijke wijzigingen aan je binneninstallatie.

Van zodra onze keurder bij jou is langs geweest, ben jij als eigenaar zeker dat je sanitaire installatie in orde is, en dat alle toestellen reglementair en correct zijn aangesloten. Ook kunnen eventuele inbreuken tijdig worden opgemerkt.

Tijdens de basiskeuring wordt nagegaan of jouw binneninstallatie voldoet aan:


Vraag offerte aan voor jouw keuring!
Vul onderstaande gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Vragen over een keuring?

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 0472 69 95 79.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)Uw woning verkopen of verhuren?
Aan verantwoorde prijs en met maximale zekerheid?