.be build

.be build is jouw punt voor vastgoed.
Een vastgoedkantoor waarbij jij en je comfort centraal staan. Een persoonlijke aanpak, passie en eerlijkheid behoren tot de kern van wie we zijn. En daar is onze kwalitatieve dienstverlening het onlosmakelijke gevolg van. Thuiskomen, dat doe je met .be build, uw immokantoor.

.vr build

Laat .vr build jouw toekomst opbouwen.
Want die begint bij je droomproject. Een winddicht huis waarbij je zelf kiest hoe deze wordt afgewerkt? Of liever een volledig voltooid appartementproject? Samen met jou bekijken we de brede waaier aan mogelijkheden. Vervolgens bouwen we dé droomwoning op maat van jouw behoeften!


Kristel Van den Branden

Zaakvoerder
Verantwoordelijk voor alles binnen .be build en .vr build.

kristel@bebuild.be  info@vrbuild.be

Geert Van Buynder

Zaakvoerder
Verantwoordelijk voor alles binnen .be build. BIV 201071

info@bebuild.be

Egon De Maeyer

Vastgoedmedewerker
Verantwoordelijk voor alles omtrent verkoop en verhuur.

verkoop@bebuild.be
verhuur@bebuild.be

Olivier Goossens

Projectleider
Verantwoordelijk voor alle technische vragen/opvolgingen omtrent onze projecten.

olivier@vrbuild.be

Lynn Vermeulen

PR en Communicatie
Verantwoordelijk voor alles omtrent de public relations, fotografie, beheer en de communicatie.

lynn@vrbuild.be
beheer@bebuild.be

Dodge & Dior

Mascottes
Verantwoordelijk voor sfeer en gezelligheid.

info@vrbuild.be

Persoonlijk

Om jou als klant het beste resultaat te bieden, hanteren wij een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op maat van jouw verwachtingen. We luisteren altijd naar jouw verhaal, om je met een flink staaltje deskundigheid nét dat ietsje extra te bieden.

Expertise

Een woning kopen of verkopen is een belangrijke beslissing, waarbij je wil steunen op de juiste kennis om zo een weloverwogen keuze te maken. Gelukkig kent de vastgoedsector geen geheimen voor onze medewerkers, dankzij hun jarenlange ervaring.

Aanbod

Smaken verschillen, en daar zijn wij blij om. Daarom koppelen we kwaliteit aan smaakvolle oplossingen die geschikt zijn voor iedere stijl en elk budget. We bieden kwalitatieve, afgewerkte panden aan of bouwen samen met jou de ideale woning die je het betaalbare en gewenste comfort biedt.

Betrokkenheid

Open en vlotte communicatie? Dat staat bij ons centraal. Maak je vooral geen zorgen om een hoop extra kosten. Bij .be build houden we je op de hoogte gedurende het hele proces. Zo zorgen wij voor essentieel en wederzijds vertrouwen.

Duurzaamheid

Het is voor ons allen belangrijk dat we verder bouwen aan een ecologisch verantwoorde levenswijze. Door gebruik te maken van hernieuwbare & efficiënte duurzame materialen dragen wij ook ons steentje bij en halen wij zorgeloos de opgelegde energienormen.

Passie

Onze unieke aanpak gaat gepaard met heel wat enthousiasme. Ons team van gedreven experten streeft dan ook voortdurend naar vooruitgang en jouw tevredenheid. En dat vertaalt zich automatisch naar succesvolle resultaten!

“Wij zijn zeer tevreden van .be build! Onze advertentie was zeer mooi, aantrekkelijk en prachtige foto's. Bedankt team .be build!”

Dhr. en Mevr. Delespierre - Groen
Interesse om ook met ons samen te werken?
Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.