Verkoop of verhuur zorgeloos jouw pand!

Je gaat uw pand verkopen of verhuren? Dan komt daar een berg administratie bij kijken. Dankzij .be build ben je verzekerd van gefundeerd advies en een verantwoorde verkoop of verhuur. Jouw pand wordt door .be build op verschillende manieren in de kijker geplaatst. Wij zorgen ervoor dat jouw pand zichtbaar is in verschillende krantjes waaronder “Het Immoblad”, “ Omroeper “, “huis aan huis” maar ook publiceren wij jouw pand op diverse internetsites zoals “Immoweb”, “Immo Vlan”, “zimmo”, “Realo”, “Proxio” en “Immoscoop”. Met uitzondering op de eerste drie maanden vanaf eerste publicatiedatum, wordt het pand online enkel gepubliceerd op “Immoscoop”  als vastgoedprimeur. Op onze eigen website “bebuild.be” wordt het pand uiteraard de gehele periode gepubliceerd. Als vastgoedkantoor vinden we het dan ook belangrijk u met raad en daad bij te staan. Laat ons vrijblijvend bij u langskomen. Dan bepalen we samen een correcte verkoop- of huurprijs op basis van .be build's GRATIS en nauwkeurige waardebepaling.

Contacteer ons voor meer informatie. Uw gegevens zijn beschermd en dienen enkel voor ons intern bestand.

.be build geeft jouw pand vorm!

Met enkele meubelen en decoratiemateriaal tonen wij aan hoe lege ruimtes in een pand mooi, tijdloos en aantrekkelijk kunnen zijn. Het aankleden van jouw pand door .be build is dé manier om potentiële kopers te overtuigen van jouw pand!

Doordat wij jouw pand inrichten is het voor de klanten duidelijk hoe groot een bepaalde ruimte is, het helpt de potentiële kopers de volumes in te schatten. Het is logisch dat de eerste indruk bij bemeubelde panden positiever is dan wanneer het pand leegstaat.