Onze werkwijze

Dankzij advies en jarenlange expertise in vastgoed ben je bij .be build zeker van een stabiele vertrouwensrelatie. Jouw woonproject? Dat verdient de beste indruk.  

Daarom komen we langs om jouw eigendom uitgebreid te fotograferen. Alle afspraken in verband met de bezichtiging van jouw pand leggen we vast in overleg met jou. Zo ben je te allen tijde op de hoogte wanneer we je woning samen met de klant bezoeken.

Om tijdverlies te besparen, richt .be build zich alleen op serieuze kandidaten. Daarom nodigen we elke potentiële koper of huurder uit op gesprek alvorens we je woning bezoeken. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van hun behoeften en financiële situatie.

.bebuild verstrekt te allen tijde advies en steunt je ten volle in de onderhandelingen. Zo helpen we je bij de volledige verkoop van jouw pand en dat aan de hoogst haalbare prijs. Om een complete dienstverlening te verzorgen, geven we je een volledig afgewerkt verhuurdossier: we registreren de huurcontracten en maken de plaatsbeschrijving op. Indien nodig vragen we alle documenten aan bij de bevoegde instanties: van stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale legger, bodemattest, as-builtattest, EPC-attest tot elektriciteitskeuring. 

Kortom: samenwerken met .be build staat gelijk aan een maximale zekerheid: onze verkoopovereenkomst behoedt je voor nalatigheid. We garanderen je een correcte service volgens de regels van de deontologie!