Hoogwaardig afgewerkt BEN-appartement

Ref 3690
Velle 50, 9140 TEMSE € 825 /maand
Bouwjaar 2020
Bewoonbare oppervlakte 102 m²

Meer eigenschappen

Type Halfopen
Orientatie achtergevel West
Staat Nieuwbouw
EPC 11 kWh/m²
E-peil 6
Elektriciteitskeuring Nog niet aangevraagd
Verwarming Vloerverwarming
Dak Plat dak
Ramen Pvc
Beglazing Driedubbel

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping in het gehucht Temse-Velle. U beschikt over een west gericht terras en een achterliggende garagebox.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet voorzien van handenwasser. Verder bereikt u de ruime open ingerichte keuken, voorzien van alle nodige toestellen, met enorm veel kastruimte. Aanpalend een bergruimte met ingemaakte kasten. De lichtrijke living en eetkamer hebben toegang tot het terras met uitzicht op het groen. Op de nachthal bevinden zicht twee slaapkamers en een ingerichte badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabo meubel met spiegelkast, inloopdouche en een handdoekradiator.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, nieuwbouw, hoogwaardige afwerking, verlichtingsarmaturen voorzien, lamellen en gordijnrails voorzien, volledig geschilderd, zonnepanelen, achterliggende garagebox aan € 50,00/maand, lage algemene kosten van € 50,00/maand (worden verrekend naar gelang het verbruik), BEN-woning (Bijna-energieneutraal) en het appartement is vrij vanaf heden.
Interesse? Stuur een mail naar verhuur@bebuild.be en ga met ons ter plaatse.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)