Kantoorruimte in het gehucht Temse-Velle

Ref 3584
Steendonkstraat 1, 9140 TEMSE € 1.000 /maand
Bouwjaar 2020
Bewoonbare oppervlakte 99 m²

Meer eigenschappen

Type Open
Orientatie achtergevel Zuid
Staat Nieuwbouw
Verwarming Niet meegedeeld
Dak Plat dak
Ramen Pvc
Beglazing Dubbel

Deze kantoorruimte maakt deel uit van een modern project residentie Terra met 9 wooneenheden en is gelegen op het gelijkvloers in het gehucht Temse-Velle. U beschikt over twee ondergrondse autostaanplaatsen en een bergruimte.

De indeling van het pand is als volgt: U betreedt de kantoorruimte via de inkomhal met te creëren wachtruimte en berging. Verder is er een open ruimte voorzien als kantoorruimte met de mogelijkheid om meerdere bureaus te plaatsen. Achteraan zijn er voorzieningen getroffen voor een kitchenette, een apart toilet en een extra bergruimte. Ook is er de mogelijkheid om achteraan een afgesloten kantoor te creëren.

Nog enkele troeven van dit handelspand: Nieuwbouw, eigen indeling en afwerking, twee ondergrondse autostaanplaatsen met berging aan € 100,00/maand, lage algemene kosten van € 50,00/maand, laag E-peil en het pand is vrij vanaf heden.
Interesse? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren, stuur een mail naar verhuur@bebuild.be.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)