Nieuwbouw appartement op de derde verdieping

Ref 3679
Dorpsstraat 84, 9190 STEKENE € 770 /maand
Bewoonbare oppervlakte 93.04 m²

Meer eigenschappen

Type Niet meegedeeld
Staat Niet meegedeeld
Elektriciteitskeuring Nog niet aangevraagd
Verwarming Niet meegedeeld
Dak Niet meegedeeld

Dit nieuwbouw appartement maakt deel uit van residentie Nobel en is gelegen op de derde verdieping in het centrum van Stekene. U beschikt over een achterliggende carport en u heeft toegang tot de gemeenschappelijke bergruimte.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal. Zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet en vestiairemogelijkheden. Verder is er de open ingerichte keuken en aanpalende bergruimte. Aansluitend de eethoek en living met toegang tot het terras. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers (voorzien van verduistering) en een ingerichte badkamer.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, nieuwbouw, hoogwaardige afwerking, wordt volledig geschilderd en er worden verlichtingsarmaturen voorzien, lage algemene kosten van € 50,00/maand, achterliggende carport aan € 30,00/maand, laag E-peil en het appartement is vrij vanaf heden.
Interesse? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)