• “Ons appartement werd door .be build verkocht binnen 1 maand. Er werden duidelijk de juiste
  inspanningen geleverd met een geslaagd resultaat als gevolg, dank u.”


 • “Het appartement werd verkocht binnen 1 week aan iemand binnen het eigen klantenbestand van .be build. Wij zijn tevreden met jullie aanpak!”

 • “Na een correcte waardebepaling, prachtige foto’s en de juiste marketing werd onze woning binnen de week verkocht aan de vraagprijs!”

 • “We bedanken jullie hartelijk voor de goede begeleiding. De manier van werken is voor ons de
  doorslag om jullie aan te bevelen bij onze vrienden en kennissen.”


 • “Wij zijn zeer tevreden over de verkoop en de bemiddeling. Een zeer transparante manier van
  onderhandelen, waarbij mijn belangen goed verdedigd werden. Alles goed geregeld tot zelfs de afhandeling van de meterstanden na de akte. Ik kan de manier van werken van het .be build team aan iedereen aanraden.”


 • “Binnen de week was onze woning verkocht, en dat aan de Vraagprijs! Door een gericht actieplan voor de verkoop hebben we gekozen om met jullie in zee te gaan. Jullie technische en juridische kennis gaven de doorslag t.o.v. andere makelaars. Ik geef jullie naam zeker door!”Ontdek al onze nieuwbouwprojecten

Bouwen, nieuw voor jou? Dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Dankzij de samenwerking met .vr build - onze vaste partner voor nieuwbouw- begeleiden we je ook hierin van begin tot einde. Een winddichte woning waarbij je zelf kiest hoe deze wordt afgewerkt? Of liever een volledig voltooid project? Samen met jou bekijken we de brede waaier aan bouwmogelijkheden.

Laat .vr build jouw toekomst opbouwen. Want die begint bij je droomproject.