Appartement 1.2 op de eerste verdieping van residentie Repmond in Rupelmonde

Ref 3654
Gravin Margaretalaan 31, 9150 RUPELMONDE € 255.000
Bouwjaar 2021
Bewoonbare oppervlakte 82.4 m²
Terrein oppervlakte 1300 m²

Meer eigenschappen

Type Gesloten
Orientatie achtergevel Zuidoost
Staat Nieuwbouw
Verwarming Vloerverwarming
Dak Zadeldak (Pannen)
Ramen Pvc
Beglazing Dubbel
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht Niet van toepassing

VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% MOGELIJK!
Dit appartement uitgerust met vloerverwarming en maakt deel uit van residentie Repmond te Rupelmonde met 5 wooneenheden. We hebben het over het appartement op de eerste verdieping. U beschikt over en een gezellig terras en de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende overdekte autostaanplaats of een parkeerplaats.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet voorzien van handenwasser. Verder heeft u een open ingerichte keuken (vaatwasser, oven, microgolf, grote koelkast) met aansluitend een praktische berging. Mooie ruime leefruimte en eetkamer met toegang tot het terras. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers en een ingerichte badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel en een ruime inloopdouche.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, volledig geschilderd, een laag energiepeil conform de geldende normen, een videofoon en lift zijn aanwezig. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen, lastenboek en een bezoek ter plaatse zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)