Appartement 1.2 op de eerste verdieping van residentie Repmond in Rupelmonde

Ref 3489
Gravin Margaretalaan 31, 9150 RUPELMONDE € 255.000
Bouwjaar 2021
Bewoonbare oppervlakte 82 m²

Meer eigenschappen

Type Gesloten
Orientatie achtergevel Zuidoost
Staat Nieuwbouw
Verwarming Vloerverwarming
Dak Zadeldak (Pannen)
Beglazing Dubbel
Bouwvergunning Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning Nog niet aangevraagd
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht Nog niet aangevraagd
As-builtattest Ja

Dit appartement maakt deel uit van residentie Repmond te Rupelmonde met 5 wooneenheden. We hebben het over het gelijkvloers appartement. U beschikt over en een terras, toegang tot de algemene fietsenstalling en u heeft de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende parkeerplaats.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet. Verder heeft u een open ingerichte keuken met aansluitend een praktische berging en een mooie ruime leefruimte. Via het grote schuifraam bereikt u het gezellige terras. Verder hebben we nog twee slaapkamers en een ingerichte badkamer. U bepaalt zelf het eindresultaat!

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, een laag energiepeil conform de geldende normen, een videofoon en lift zijn aanwezig. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)