Appartement 1.2 op de eerste verdieping van residentie Terra in Temse

Ref 3000
Steendonkstraat 3, 9140 TEMSE € 275.000
Bouwjaar 2020
Bewoonbare oppervlakte 122.07 m²

Meer eigenschappen

Type Open
Orientatie achtergevel Zuidwest
Staat Nieuwbouw
Elektriciteitskeuring -
Verwarming Vloerverwarming
Dak Plat dak
Ramen Pvc
Beglazing Dubbel
Bouwvergunning Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht Nee
Risico voor overstromingen Nee

Dit modern afgewerkt appartement maakt deel uit van residentie Terra te Temse-Velle met 10 wooneenheden. U beschikt over een zuidoost gericht terras, een private berging in de kelder, toegang tot de fietsenstalling en de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergronds autostaanplaats.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal met apart toilet en praktische berging. Verder heeft u een open ingerichte keuken, mooie lichtrijke leefruimte en eetkamer. Twee slaapkamers en een volledig ingericht badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel met spiegelkast en een inloopdouche, allemaal voorzien van zwart kraanwerk. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming, moderne afwerking, een laag energiepeil conform de geldende normen, videofoon en lift zijn aanwezig. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen en lastenboek zijn op afspraak en vrijblijvend te bekijken.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)