LAATSTE KANS - Duplex appartement 2.1 op het tweede verdiep van residentie Dillaert in Sint-Niklaas

Ref 3125
Heistraat 94A, 9100 Sint-Niklaas € 220.000
Bouwjaar 2020
Bewoonbare oppervlakte 98.72 m²

Meer eigenschappen

Omgeving Centrum
Type Halfopen
Orientatie achtergevel Zuidoost
Staat Luxe afwerking
Elektriciteitskeuring Ja, conform AREI
Verwarming Vloerverwarming
Dak Zadeldak (Pannen)
Ramen Pvc
Beglazing Dubbel
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht Nee
Risico voor overstromingen Nee

LAATSTE KANS - Dit afgewerkt nieuwbouw appartement maakt deel uit van residentie Dillaert te Sint-Niklaas met 11 wooneenheden. Het project beschikt over een algemeen vuilnislokaal en ieder appartement heeft de mogelijkheid om een garage aan te kopen. De garageboxen liggen achter het complex en zijn voorzien van verlichting en elektriciteit.

U betreedt het appartementencomplex via de algemene inkomhal, zowel via de lift als via de trap bereikt u de inkomdeur van het appartement.

De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal. Verder heeft u een open ingerichte keuken met aansluitend een praktische berging, mooie ruime leefruimte en eetkamer. Een zeer grote slaapkamer en een apart toilet. Via de trap bereik je de volgende verdieping met slaapkamer en ingerichte badkamer.

Nog enkele troeven van dit appartement: Overal vloerverwarming, een laag energiepeil conform de geldende normen, een videofoon en lift zijn aanwezig. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen en lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken. De interieurfoto’s zijn louter illustratief en niet bindend.Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)