Opbrengsteigendom in binnentuin van assistentiewoningen Tuin Van Myra

Ref 3352
Van Havermaetstraat 29, 9100 SINT-NIKLAAS € 238.000
Bouwjaar 2017

Meer eigenschappen

Type Open
Staat Niet meegedeeld
Verwarming CV op gas
Dak Plat dak
Ramen Pvc
Beglazing Dubbel
Stedenbouwkundige bestemming Nog niet aangevraagd
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
As-builtattest Ja

Deze recente opbrengsteigendom is gelegen in de binnentuin van 58 assistentiewoningen residentie Tuin Van Myra vlakbij het centrum van de bruisende stad Sint-Niklaas. Het pand is momenteel verhuurd als brasserie die met passie wordt uitgebaat.

Het pand wordt ook gebruikt als polyvalente ruimte voor de residentie. Een grote toog met achterliggend een afgesloten industriële keuken en aansluitend een praktische bergruimte zijn aanwezig. Via een grote glazen deur bereikt u het terras met rustgevend zicht op het aangelegd groen.

De locatie van deze opbrengsteigendom is ideaal. Het pand is slechts 10 minuten wandelen van het centrum van Sint-Niklaas. Ook het station en het stadspark liggen binnen handbereik.

Het jaarlijkse rendement bedraagt meer dan 4%, ook wordt de huurprijs jaarlijks geïndexeerd wat het rendement jaar per jaar omhoog brengt. Deze opbrengsteigendom is momenteel verhuurd voor de komende jaren.
Als eigenaar heeft u geen extra kosten, deze zijn ten laste van de huurder.

Nog enkele troeven van dit pand: Centrale verwarming op aardgas, hoogwaardige afwerking, voldoende parkeergelegenheid, nieuwbouw met een laag E-peil.
Interesse? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren. Als we spreken over de prijs is dat exclusief registratierechten.

Opbrengsteigendom in binnentuin van assistentiewoningen Tuin Van Myra


Interesse in dit pand? Wacht niet tot het te laat is.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek of meer info.
Bezorg ons uw gegevens of bel 03 775 58 00.

Voornaam (*)
Naam (*)
E-mail (*)
Telefoon (*)
Vraag of opmerking (*)